ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

KIITOS KIINNOSTUKSESTASI, PALATAAN ASIAAN TAAS SYKSYLLÄ!

Tiedäthän sen ikävän tunteen, kun ylimääräiset makkarat pursuavat istuessa housunkauluksen päälle ja vatsassa tuntuu turvonneelta?

“Uusi helpompi tapa löytää kadonnut vyötärösi ja saada farkkujen nappi solahtamaan kiinni…ilman kamalia koulussa opittuja vatsalihasliikkeitä!”

Uusi,  miellyttävä tapa keventää keskivartaloa nyt nettikurssina. Liity mukaan uuteen ryhmään, niin pääset mukaan matkalle kohti kuningattaren korsettia!

“Jaahas, näin… tässä taas kävi!”

Tämä oli ainut ajatukseni kun lomien nautiskelujen jäljiltä totesin, että taas on vatsan seutuville kertynyt ylimääräistä ‘vararenkaan’ alkua. Tällä kertaa tosin tiesin miten siitä pääsee eroon.

Yleensä tämä kertymä ‘hiipii’ muutama gramma kerrallaan vuosien saatossa. Et edes huomaa mitään erityistä, ennen kuin totuus iskee yhtenä päivänä lomakuvia katsellessa tai vanhoja vaatteita sovittaessa.

“Mitä ihmettä vyötärölleni on oikein tapahtunut?!”

Onko tämä tuttua sinunkin elämässäsi?

Hyvistä yrityksistäsi huolimatta vatsaa turvottaa ja niiden kivoimpien farkkujen nappi on aina vain yhtä pinkeä.

Ja tästä seuraa vain lisää turhautumista, hampaiden kiristelyä, peilin ja vaa’an välttelyä. Eikö olisi ihanaa vain rennosti pukeutua juuri sellaisiin vaatteisiin kuin haluat… ilman, että on koko ajan vedettävä vatsaa sisään jottei totuus näkyisi kaikille!

Tiedätkö, että on olemassa ‘julkinen salaisuus’ jonka litteän vatsan omistavat tietävät…

Mikä on se todellinen avain onneen kadonneen uuman ja litteän vatsan havittelussa?

Ei, kyseessä ei todellakaan ole minkäänlainen vatsarutistusten turruttava toistaminen. Itse asiassa, se saattaa olla pahinta mitä voit tehdä!

Liiallinen vatsalihasrutistusten tekeminen voi johtaa kivuliaisiin selkäongelmiin ja mikä pahinta, entistäkin pulleampaan vatsaan…

Avain litteään vatsaan ei myöskään ole tiukkaakin tiukempi dieetti, joka saa kyllä vatsan hetkellisesti litistymään, mutta jättää jälkeensä heikon olon… ja vatsa palaa ennen pitkää.

Näitä umpikujia on turha enää kokeilla, jooko? Ne eivät muuksi muutu.

Jos kuitenkin haluat kutistaa vyötäröäsi, tarvitaan tehokkaampia… mutta EI vaikeampia… käytännön toimia.

Kiinnostuitko? Annahan kun kerron lisää, pääsin vasta vauhtiin!

Tarvitset vatsallesi ikioman ohjelman, joka on helppo ja miellyttävä tehdä missä tahansa… ja jonka vaikutus näkyy ja tuntuu heti!

Kun harjoitat mitä tahansa liikuntaa, toivot luonnollisestikin tuloksia. Vai mitä? Jos tuloksia ei ala näkyä, motivaatiokin alkaa lipsua. Se on täysin luonnollista.

Mikäli et näe jumppayrityksistä huolimatta vatsassasi toivomaasi kehitystä, olet mahdollisesti tehnyt vääränlaisia liikkeitä. Tai aivan oikeita liikkeitä liian aikaisin - ennen kuin keskivartalosi on riittävän vahva niihin.

Ja tässä tuleekin se paljon puhuttu avain - keskivartalon syvät lihakset!

Vatsasi ei kutistu vaikka mitä tekisit… JOS et saa keskivartalosi lihaksia aktivoitua kunnolla tai ne eivät käytön puutteessa toimi ihanteellisesti.

Mutta hätä ei ole tämän näköinen…

Kun teet oikeanlaisia liikkeitä ja noudatat oikeanlaista ruokavaliota,tulokset alkavat puhua puolestaan… hyvinkin nopeasti!

Ja kun oikeita asioita tehden alkaa kehossasi tapahtua oikeita asioita… Pian et malta olla pyörähtämättä ylimääräistä kierrosta peilin edessä ja pääset kaivamaan vanhat ‘arkistofarkut’ esiin vaatekaapin uumenista!

Nyt mielessäsi saattaa pyöriä pieni epäilys:

“Voiko rasvaa mukamas polttaa paikallisesti, vain vatsan ympäriltä?”

No, se ei ole ihan niin simppeliä, tarvitaan myös jotain lisää.

Tarvitset kaksiosaisen lähestymistavan:

    1. Suosi tiettyjä ruokia, jotka hellivät vatsaa eivätkä saa sitä turvoksiin
    2. Vahvista samalla keskivartaloasi tietyillä liikkeillä

SILLOIN alkaa todella tapahtua.

Ei kestä kauaakaan, kun löydät ne kadonneet vatsalihakset ja nykyistä kapeamman vyötärön.

Se että ylipäätään luet tätä tekstiä kertoo siitä, että syystä tai toisesta et ole oikein tyytyväinen vatsaasi. Ehkä oletkin jo jonkin aikaa haaveillut tekeväsi asialle “jotain”… tehnyt lupauksia itsellesi, jotka unohtuvat kun et oikein löydä luotettavaa keinoa?

Nyt sinua katsoo suoraan silmiin vihdoinkin “se jokin”!

Jos elämäsi on ollut sellaista, että istut paikoillasi yli 2h päivässä, ryhdissäsi on parantamisen varaa tai stressi on usein nähty vieras luonasi… saatika jos teet niitä perinteisiä vatsalihasrutistuksia otsa kurtussa… Silloin ei ole mikään ihme, jos bikinivartalo elää vasta haaveissasi.

NYT voit lopettaa itsesi ruoskimisen. Vanhat keinot eivät olisi koskaan tuoneet tuloksia.

Tarvitset aivan toisenlaisen, testatun tavan treenata vatsalihaksiasi ja syödä vatsaa hellien.

Lisäksi tarvitset myötäeläviä tukijoukkoja, jotka tsemppaavat ja ohjaavat sinua oikeaan suuntaan, päivä päivältä kohti tavoitettasi!

Olen koonnut kaiken mitä tarvitset helppoon, kolmiviikkoiseen kurssiin, jonka seuraava ryhmä käynnistää matkansa pian.

Kuningattaren korsetti: lempeä johdatus unelmien uumaan käynnistyy keskiviikkona 1.6.2016.


Mitä kaikkea konkreettisesti saat maailman mukavimmalta vatsalihaskurssilta?

1

HELPOT OHJEET JOKAISELLE KURSSIPÄIVÄLLE

Kolmen viikon kurssin aikana saat joka päivä ohjeet, jotta tiedät tarkalleen mitä tehdä minäkin päivänä. Mitä apua olisi vaikeasta, liian haastavasta ohjelmasta, joka ei sulaudu arkeesi? Ei mitään! Siksi näiden ohjeiden avulla on helppo tarttua tuumasta toimeen.

2

SYVIÄ VATSALIHAKSIA AKTIVOIVAT HARJOITUKSET JA MUUT TEHOKKAAT VATSALIHASTREENIT

Kurssin aikana näet ja tunnet muutoksen ja löydät ne kadonneet vatsalihaksesi. Jos olet vasta aloittelija, tämä sopii myös sinulle, sillä tässä ohjelmassa puuskututtavat hikitreenit ovat vähemmistössä eikä syvien vatsalihasten aktivointi vaadi minkäänlaista lähtötasoa. Voit tehdä kaikki treenit mukavasti kotona.

3

VATSAN TURVOTUSTA VÄHENTÄVÄ RUOKAVALIO

Ruokavaliossa keskitytään ruokiin, jotka hellivät vatsaasi, eivätkä saa sitä näyttämään ja tuntumaan kuin ilmapallolta. Ruoansulatusta aktivoiva, suoliston tulehdustilaa alentava ja turvotusta vähentävä ravinto saa sinut todella hehkumaan! Mukana ohjeita ja reseptejä koko kurssin ajalle, joita voit tietysti käyttää kurssin jälkeen uudelleen koska tahansa.

4

VATSAA LITISTÄVÄT RENTOUTUMISOHJEET

Uskoisitko, että rentoutuminen ja rauhoittuminenkin auttavat vatsamakkaroiden sulatuksessa? Totta se on! Mukana raukean rentouttavia ohjeita, joiden avulla kehitetään henkistä korsettia.

5

TREENIKAVEREIDEN JA HUIPPUVALMENTAJIEN TUKI

Matkanteko on aina mukavampaa, kun saa apua ja tsemppiä. Muut kurssilaiset kulkevat kanssasi samaa matkaa, joten voit vaihtaa ajatuksia, ideoita ja onnistumiskokemuksia joko kurssin keskustelualueilla tai kurssilaisten omassa Facebook-ryhmässä.

Myös huippuvalmentajat ovat mukana matkallasi ja saat apua, tukea ja vastauksia kysymyksiisi tarpeen mukaan koko kurssin keston ajan.

Aika hyvä diili, vai mitä?

Enempää et saisi edes henkilökohtaisen valmentajan valmennuksessa… etkä varsinkaan näin edullisesti… saati sitten omalla ajallasi!

Mutta nyt tarkkana, sillä ainut “koira haudattuna” tässä on aikataulu…

Lähde mukaan kolmen viikon mukavalle matkalle metsästämään kadonneita vatsalihaksia ja litteämpää vatsaa…

'Kuningattaren korsetti' -kurssin seuraava ryhmä käynnistää kolmen viikon matkansa ke 1.6., joten nyt sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan kurssin tehoa.

Osallistumismaksukaan ei päätä huimaa. Pääset mukaan 39,50€ kertamaksulla!

Voit halutessasi kulkea yhtä matkaa muiden ryhmäläisten kanssa tai vaihtoehtoisesti noudattaa kurssin ohjeita aivan omassa, arkeesi sopivassa tahdissasi. Kurssin sisältö toimii ja tehoaa joka tapauksessa!

Ja jos kurssille tullessasi jokin yllättävä tilanne keskeyttäisi kurssisi, ei hätää. Saat yhdellä maksulla sisäänpääsyn kurssille kokonaisen vuoden ajaksi, joten voit aloittaa uudestaan heti kun arkitilanteesi paranee.

Ethän vain anna itsesi enää palata vanhoihin tapoihin, stresseihin ja pettymyksiin peilin edessä?

Miten on ystäväni… joko annetaan yhdessä vatsamakkaroille kyytiä, lopullisesti?

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Kaiken tämän kuultuasikin, tiedän että sinulla voi olla kysymyksiä…

Mistä tiedät, sopiiko tämä kurssi juuri sinulle?

Tämä kurssi ei todennäköisesti sovi aivan kaikille.

Jos ajattelet, että bikinivartalo ilmaantuu näkyviin vain kurssille liittymällä, olet valitettavasti väärässä. Vaikka saatkin kaiken valmiina, sinun täytyy silti tarttua toimeen ja toimia annettujen ohjeiden mukaan.

Jos taas olet hyvin motivoitunut muutokseen, innokas pääsemään eroon ylimääräisestä pelastusrenkaasta vatsan ympärillä ja valmis kokeilemaan kurssin ohjeita samanhenkisessä ryhmässä, tämä on tehty juuri Sinua ajatellen!

Mutta silti, tiedän että sinun täytyy voida luottaa minuun…

Kuka minä oikein olen ja miten voin luvata tällaisia tuloksia?

Olen Elisa Mattila ja olen auttanut jo monia tuhansia suomalaisia naisia voimaan paremmin verkkovalmennusteni avulla. En tekisi tätä jos en tietäisi kokemuksesta saavani ihmisille tuloksia aikaan.

Olen huomannut, että vatsan kunto ja ulkomuoto on hyvin monelle juuri se aihe, joka kiusaa kaikkein eniten. Se vain ei jätä rauhaan peilin ohi kulkiessa.

Valmennettavieni saamia tuloksia seuratessani olen koostanut yhteen ne ohjeet, jotka tehoavat kaikkein parhaiten juuri vatsan seudulle. Koska olen itse kehittänyt, testannut ja kokeillut itseeni tätä ohjelmaa, voin sanoa selkä suorana, että näinkin yksinkertaiset ohjeet toimivat - ja hyvin toimivatkin!

Osa näistä vatsaan kohdistuvista harjoituksista on jopa sellaisia, joihin sinun ei tarvitse edes löytää erillistä treeniaikaa. Voit tehdä niitä vaikka kotitöiden ohessa, bussipysäkillä, autoillessa, työpöydän ääressä… jopa olohuoneen sohvalla! 

Voisiko helpompaa tapaa litistää vatsaa olla olemassakaan!

Olisi todella ihanaa nähdä sinut mukana kurssilla!

Ryhmän kokoa on rajoitettu, koska haluan olla 100% varma, että jokainen kurssilainen saa kaipaamansa avun ja tuen täysimääräisenä. Lempeässä ja kannustavassa ympäristössä on helpompi saada kauan kaivattuja tuloksia!

Onhan sinullakin päivittäin aikaa omistaa muutama lyhyt minuutti vatsalihaksillesi?

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Mitä muut kurssilaiset sanovat Kuningattaren korsetista?

Ehkä haluat vielä kuulla, mitä mieltä kurssin jo käyneet ovat mieltä Kuningattaren korsetista. Tässä muutama saamistani kiitosviesteistä!

Marianne Salmela, Helsinki

Pidin erityisesti tekniikkavideoista!

Sain lisämotivaatiota omaan liikkumiseeni, vaikkakin olen jo muutenkin aktiivinen. Pidin erityisesti erinomaisista tekniikkavideoista!!! Kiitos niistä. Hyvää niissä oli eritoten se, että liikkeet näytettiin vaikeimman ja helpoimman kautta. Suosittelen kokeilemaan!

Taskut täynnä vinkkejä ja neuvoja!

Tämänkaltainen valmennus sopii todella hyvin minulle. Valmennuksessa tulee joka päivä uutta tietoa ja päivän treeni. Jokainen päivä on erilainen. Sitä oikein illalla jo miettii, mitä kivaa huomiselle Elisa on keksinyt. :) Treenit ovat lyhyitä, mutta tehokkaita. Uskomatonta on, että muutaman minuutin treenit säännöllisesti tehtynä saavat muutoksen aikaan koko kehossa ja mielessäkin. Sitä ei oikeastaan voi uskoa ennen kuin testaa. ;)

Mittasin vyötärön ja navan ympäryksen ennen ja jälkeen kurssin ja muutama sentti lähti kolmessa viikossa. Huomasin myös, että ryhti on parantunut. Tästä on hyvä jatkaa taas elämää eteenpäin taskut täynnä vinkkejä ja neuvoja Elisalta. Iso Kiitos Elisa! :)

Marika, Lapua
43-v. istumatyötä tekevä, entinen ikuinen laihduttaja-nainen

Senttejä lähti vyötäröltä neljä!

Ryhti parani ja syvät vatsalihakset löytyivät. Senttejä lähti vyötäröltä 4 ja vatsa voi hyvin. Tykkäsin, kun oli niin hyviä liikkeitä, ei liian hapottavia mutta tarpeeksi kuitenkin. Hyvät ohjeet ja tosi kiva kun vaihtoehtoja, että heikommatkin jaksaa varmasti. Et keksi yhtään hyvää syytä ettet osallistu tähän ;). Käy kaikille, suosittelen!

Kurssi alkaa, nähdään pian!

Elisa Mattila

Hyvinvoinnin verkkovalmentaja

P.S. Tiesitkö, että stressin alla ihmiseltä katoaa helposti normaali tuntuma siihen mitä kehosi tarvitsee? Siksi vatsalihaskurssikin lähtee kolmen koon periaatteesta: kortisoli keskittyy keskivartaloon! Ja siksi keskitymme paljon myös stressin minimointiin. Kun alennat stressitasojasi, et tunne ylimääräistä houkutusta syödä eikä kehosi tuota niin paljon kortisolia, joka tekee senttien ja kilojen karistamisesta vaikeampaa.

P.P.S. Vatsalihaskurssi ei vaadi sinulta minkäänlaista lähtötasoa! Tämä kurssi ei ole tarkoitettu vain ylisuorittaville fitnessfriikeille, jotka hakevat vielä erottuvampia vatsalihaksia. Tämä on tarkoitettu aivan tavallisille suomalaisille naisille, jotka hakevat parempaa oloa, edes vähän miellyttävämpää peilikuvaa ja yksinkertaisesti litteämpää vatsaa. Tämä on lempein mahdollinen tapa aloittaa edes vähäinen harjoittelu kohti näitä tavoitteita, miellyttävästi ja samanhenkisessä seurassa. Tästä se lähtee!

P.P.P.S.​ Kysyttävää? Laita viestiä tuki@hyvinvointistartti.fi.