Hyvinvointistartti-kokemuksia

Mitä suosittuun nettikurssiin osallistuneet sanovat kurssin jälkeen?

Hyvinvointistartti on viikon kestävä lähtölaukaus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Mitä kaikkea voikaan tapahtua jo viikossa?

Hyvinvointistarttiin on osallistunut jo yli 5000 suomalaista naista.

Kaikenikäisiä, -näköisiä ja -kokoisia, eri lähtökohdista, taustoista ja elämäntilanteista. On perheenäitejä, bisnesnaisia, kiireettömiä eläkeläisiä, painonpudottajia, lisäenergiasta haaveilijoita, aktiiviliikkujia, sohvaperunoita... Millaisia ovat heidän kokemuksensa Hyvinvointistartista?

Tälle sivulle on kerätty heidän kommenttejaan kurssin jälkeen.​


Onko kurssi ihan höpöhöpö-juttu?

"Mietin, onko höpö höpö juttu vai ei"

Kyllä kannattaa lähteä mukaan, itekin emmin muutamana päivänä, lähenkö, osallistunko, ennakkoluuloja oli ja onko höpö höpö juttu, vaan eipä ollutkaan :)

KATJA

"Alkuun takkusi, sitten alkoi rullata"

Alku tuntui toivottomalta , mutta kun jatkoi vaan niin homma lähti rullaamaan. Olo on ollut hyvä ja painoa on todellakin tippunut se 2 kg vaikken ruokavaliota ole ihan tarkkaan noudattanutkaan. sellainen “pullataikinafiilis” vatsassa ilmavaivoineen on hävinnyt ja olo on hyvä. 

Tästä on hyvä jatkaa! Selkeät ohjeet ja helppo toteuttaa arjen tiimellyksessä.

NINA KUJALA, KOUVOLA

"Oli hienoa todistaa epäilykset vääriksi"

Tuntuu niin hyvältä, kun lähdin tähän mukaan. Kyllähän tämä jo vähän on vaikuttanut vyötäröön, jos ens kesänä jo olisi bikinikunnossa. Tämä oikeasti toimii ja vaikutuksen huomaa jo viikon jälkeen.

Itse kieltämättä alussa epäilin, ettei lupaukset voi pitää paikkaansa, ettei mukamas tarvi hikoilla tuntitolkulla salilla. Oli hienoa todistaa epäilykset vääriksi.

Kirsi Niittunen, Asikkala

Motivaatiota ja pysyviä muutoksia

"Motivaatiota ja uutta näkökulmaa treeneihin"

Olen aikaisemminkin liikkunut paljon ja syönyt terveellisesti. Nyt kesällä tullut herkuteltua ja olo oli todella turvonnut ja muutenkin kaipasi jotain uutta näkökulmaa ja motivaatiota. Ruokavalion noudattamisesta kuitenkin huomasin hyödyn turvotukseen ja sitä pyrin jatkossa noudattamaan mahdollisimman pitkälle.

Todella informatiivinen paketti ja paljon vinkkejä tulevaisuuden treeneihin. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, koska jokainen saa varmasti motivaatiota ja jotakin uuttaa näkökulmaa treeneihin.

annika, helsinki HR-koordinaattori

"Sopii ryhtiliikkeeksi"

Erittäin hyvä startti: selkeä ja mutkaton. Helppo toteuttaa.

Sopii myös “ryhtiliikkeeksi” ja muistutukseksi/kertaukseksi jo hyviä elämäntapoja noudattaville.

Minna, Turku terveydenhoitaja

"Sain eväät pysyvään muutokseen"

Olen virkeämpi, turvotus on vähentynyt ja tunnen, että olen saanut nyt eväät pysyvään painonpudotukseen ja -hallintaan.

jenni, turku 

"Kitkutteluruokavalio ei tuonut yhtä hyviä tuloksia kuin tämä"

Energinen olo, ruokavalio sopi hyvin ja vanhalle vaivaiselle rouvalle liikkeisiin löytyi helpotuksia. Oli mukava aloittaa aamu katsomalla mitä tänään pääsee tekemään.

Kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan! Kahden ja puolen kuukauden kitkutteluruokavalio 1300 kcal ei tuonut yhtä hyviä tuloksia kuin viikko tätä.

johanna, nurmijärvi yksityisyrittäjä

"Löysin uuden kipinän liikuntaan"

Olotila keveni ja turvotus lähti pois. Painoa en ole tarkkaillut, koska painonpudotustarvetta ei ole, lähinnä lähdin hakemaan uutta kipinää liikuntaan ja ruoka-asioihin ja se todella löytyi. Olen ollut aika väsynyt, mutta muista syistä kuin treenistä johtuen. Olen kuitenkin aina saanut treenit tehtyä ja ollut jälkeenpäin tosi tyytyväinen itseeni. Tuntuu, että ajattelenkin positiivisemmin kuin ennen ja olen tasapainoisempi.

Startista saa paljon enemmän kuin mitä sen edullinen hinta ehkä antaa ymmärtää. Uskon, että rapakuntoisinkin ihminen voi saada tämäntyyppisestä verkkokurssista hyvän sysäyksen elämänmuutokselle, aina ei tarvita kädestä pitäen ohjaamista. Osallistumiskynnyksen pitäisi olla aika matala, koska startin voi niin halutessaan vetää läpi itsekseen (kommentteja ei ole pakko jättää).

Vinkkejä ja tukea on tarjolla paljon matkan varrella ja muiden osallistujien kommenteista ja kysymyksistä saa rutkasti lisätietoa.

riikka, lohja

"Tarvitsin tällaisen sysäyksen"

Olotila on huomattavasti parempi, tarvitsin tällaisen sysäyksen vaikka aikaisemmin jumppasin. Tässä joutui ihan oikeesti ponnistelemaan ja se teki hyvää! Painon seurantaa en ottanut vielä mukaan mut ei se ainakaan noussut ole!

Mielikin on niin virkee kun on itseensä tyytyväinen. Pidin siitä, että voi itse valita ajankohdan ja ei ole liian pitkä. Voi tehdä ilman enempiä suunnitteluja! Liikkeet eivät olleet liian vaikeita, mut tehokkaita ja kivoja :)

marjaleena eläkeläinen

"Sain uutta virtaa"

Olo on hyvä ja energinen. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen ohjelma pitkiin aikoihin, josta tuli jotenkin uutta virtaa.

Olen 4-5 vuotta sairastanut kilpirauhasen vajaatoimintaa ja kärsinyt jatkuvasta painonnoususta ja turvotuksesta. Paino ei tällä viikolla noussut ja turvotus tuntuu pienemmältä. Se on jo voitto!

anne, espoo kiireinen myyntityöläinen

Haluaisitko sinäkin mukaan tähän mahtavaan joukkoon?

Klikkaa alta, lue lisää siitä, mitä kaikkea kurssi pitääkään sisällään ja liity mukaan jo tänään!

Ihana, energinen olo!

"Energisyys lisääntyi yllättävän paljon"

Energisyys lisääntyi yllättävän paljon ja treenaamisessa huomasi voimien lisääntyneen jo viikon aikana. Treeni on tehokas, vaikka kestää lyhyehkön ajan per päivä.

Pidin myös positiivisella ja kannustavalla asenteella luoduista ohjeistuksista. Täysin hintansa väärti ohjelma, suosittelen lämpimästi!

tiina, espoo

"Virtaa riittää"

Energiataso selkeästi parempi, virtaa riittää tehdä paljon asioita. Olotila keveämpi, turvotukset vatsan alueella jäivät kokonaan pois. Päätin jo heti aluksi, että en käy puntarissa lainkaan vaan haluan käyttää juuri energiatasoa ja olotilaani mittarina. Oli mukava huomata kuinka helposti voi saada tuloksia, kun vain ensin tietää mitä kannattaa tehdä. Kiitos!

Muutos entiseen on uskomaton, kun lähdet tekemään! Mikään ei tule ilmaiseksi ja tämä kasvattaa samalla motivaatiota jatkaa eteenpäin, koska tuloksia tulee näkyviin heti!

anu f

"Kotihommiinkin riittää energiaa"

Varmasti suurimmat muutokset tässä ajassa tapahtui olotilassa. Tuntuu, että on ollut energisempi olo kuin aiemmin. Nyt jaksaa touhuta kotihommiakin ihan eri temmolla kuin aikaisemmin ennen kurssia :)

Kuntoilun ajoittaminen omaan vapaaseen ajankohtaan päivässä oli selkeästi paras juttu. Se, että kuntoilee ei todellakaan tarkoita tuntien hikoilua. Kuntoiluaika löytyi hyvin aikatauluttamalla päiväohjelmaa, koska se oli sopivan mittainen. Bonus ohjeet ja esim. smoothievinkit sekä ruokaohjeet loistojuttu.

tuija, kajaani

"Energiat huipussaan!"

Energisyys huipussaan.. Olen remontoinut makkareita yksin, miehen ollessa töissä :) Minä muka kiireinen en jouda kuntosalille, kun siellä menee niin kauan aikaa :)

Treeni on helppo tehdä vaikka saunaa odotellessa. Ei pitäis olla ajasta kiinni enää.

Heidi, Oulu kahvilamyyjä

"Virkeystaso aivan toisenlainen kuin ennen"

Energinen ja kevyempi olotila. Uni parempaa kuin aiemmin. Virkeystaso aivan toisenlainen kuin ennen. Kroppa kiinteytynyt.

Osallistu ihmeessä. Se kannattaa. Omaan terveyteen ja ruokavalioon kannattaa satsata.

Jossu Nyman                 

"Rappusten kävely kevyttä"

Olotila piristyi, rappusten kävely tuntui kevyeltä, tuli voimaantunut olo.

tanja

"Ruoan jälkeen ei enää väsytä"

Olotila on todella pirteempi ja energisempi. Ei väsytä ruoan jalkeen niinkuin tavallisesti.

Paino on tippunut useamman kilon ja olo on hyvä.

tarja

"Sutjakampi olo"

Energiatasot oli huomattavan korkeat koko viikon. Treenit oli kovia ja tykkäsin todella paljon. Noin lyhyet ehtii kyllä tekemään.

Painosta en tiedä mutta jotenkin on sutjakampi olo. Tehokas startti parempaan oloon!.

nainen 42v.

"Henkisesti hyvä olo"

Käsilihakset vahvistuivat huomattavasti ja olo on energisempi, henkisesti hyvä olo. Liikunnasta ja terveellisestä ruuasta on tulossa iso osa arkipäivää joten jatkan kohti parempia tuloksia.

Pidin erityisesti valmentajien tsempistä ja siitä, että pystyi lukemaan muiden ajatuksia. Kannattaa lähteä mukaan, suosittelen!

tiina moisala, espoo

Haluaisitko sinäkin mukaan tähän mahtavaan joukkoon?

Klikkaa alta, lue lisää siitä, mitä kaikkea kurssi pitääkään sisällään ja liity mukaan jo tänään!

Paino putosi ja olo on hyvä

"Taitaa jäädä tavaksi"

-3kg, ei vatsaongelmia, pirteä olo, eikä käyntiin pääse ilman aamujumppaa eli taitaa jäädä tavaksi ;).

Ulla Ehrstén, Helsinki

"Housun vyötärö ei enää kiristä"

Olotila on kevyt, rentoutunut, tyytyväinen ja hieman virkeämpi. Painoa tippui reilu 2 kiloa viikossa ja housun vyörärö ei enää kiristä.

Kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan, saa nopeasti hyvän olon ja motivaation jatkaa tästä eteenpäin.

Lea, Hausjärvi

"Neljän kilon painonpudotus ja mahtava olo"

Positiivista neljän kilon painon pudotus ja mahtava olo. Tästä on hyvä jatkaa kun on eväät valmiina.

Eikun mukaan vaan! Jos noudattaa ohjeita niin tuloksia syntyy aivan varmasti.

Päivi Vesanterä

"Suolisto kiittää ja olo on hyvä"

Tämä ohjelma on kuin tehty minulle. Suolisto kiittää, ja sitä myöden olo on hyvä. Ai niin … teen istumatyötä ja tällä viikolla ei ole ollut kankeutta kun nousee työpöydän äärestä :)

Siis iso kiitos tästä ohjelmasta :)

48v. nainen

"Paino pudonnut 3kg"

Parempi, kevyempi olo. Paino on pudonnut yli 3kg. Ennen oli turvonnut olo. Vatsakin voi paremmin.

Malena, Porvoo

"Innostuin jumppaamaan kotona"

Paino laski 1 kilon. Innostuin jumppaamaan kotona ja huomasin, että lyhytkin jumppa on hyvä juttu. Turvotus vähentynyt ja nälkä ei ole oikeastaan ollut missään vaiheessa.

Anne Vierimaa, Vantaa

"Olo on mahtava ja kevyempikin"

Paino tippui 2,5 kg. Aijon ehottomasti jatkaa tätä viikkotreeniä, haasteena on saaha kaikki veettyä ihan viimesen tapin takaa ja varsinkin yleisliike haastaa minut, mutta vielä minä sen selätän!

Olo on mahtava ja vähä kevyempikin! Olen oikein tyytyväinen kuluneeseen viikkoon, Kiitos!

Teija

"Pelkkää plussaa"

Olotila: kevyempi, hyväntuulisempi, tyytyväisempi, paino putosi 1,5-2kg. Ja ennen kaikkea kuntokin tuntui kohenevan. Pelkkää plussaa.

Ansku, Salo

"Fiilis HYVÄ"

Fiilis HYVÄ! Paino -2,8kg/vk. Ei tarvii olla nälkäinen. Unet parantuneet.

eija

"Itseensä kannattaa sijoittaa"

Paino putosi kilon ja vyötäröltä ja lantiolta lähti 1 cm. Treenit olivat tehokkaita ja olo oli energinen, kun tein treenit aina heti aamusta.

Kokeilla kannattaa. Hinta on niin kohtuullinen, että se on hyvä sijoitus omaan hyvinvointiin ja rakkaudellinen teko itseä kohtaan <3

HELI K., TURKU, 46 V

"Paino tippui 3kg"

Paino tippui 3 kg, olo on hyvä ja kyllä energiaakin piisaa. Koko paketti hyvä :)

Kaarina Koskinen, Kalajoki eläkeläinen

Kiireeseen ei enää voi vedota

"Liikkumiseen ei mene puolta päivää"

Kannattaa osallistua, sillä tämä on loistava tapa aloittaa terveellisempi ja liikunnallisempi elämä. Kun liikkumiseen ei kulu puolta päivää niin sen tekee varmemmin.

Saga Airaksela, Espoo

"Lyhyillä tehotreeneilläkin saa tuloksia"

Olotila on mainio! Usein minusta tuntuu ettei ole aikaa kuntoiluun, mutta startti on osoittanut, ettei välttämättä tarvita pitkää aikaa kunnon kohottamiseen. Tuloksia kun näkyy saavan näillä lyhyillä tehotreeneillä.

Ritva Hänninen

"Aina löytyy 20min päivässä"

Olo ollut eka päivän jälkeen koko ajan mahtava, energiaa riittää. Ruokavalio on todella helppo noudattaa. Painon tiputtaminen ei ollut päätavoite, mutta aamulla kävin huvikseni vaa’assa ja lukema oli -1 kg.

Parasta oli treenien nopeus ja todella, jos ei muka löydy aikaa 20 min. päivässä, niin mikä voisi olla helpompi tapa pitää kunnostaan huolta! Kiitos näistä päivistä. Aion käyttää hyödykseni kaikki opit mitkä Hyvinvointistartista sain.

Satu, Lappeenranta kauneudenhoitoalan yrittäjä

Koko perhe mukana muutoksessa

"Koko perheen ruokavalio muuttuu terveellisemmäksi"

Ruokavalioni on muuttunut terveellisemmäksi ja mikä parasta siinä mukana koko perheen ravintotottumukset.

Piritta, Korsnäs yrittäjä

"Lapsetkin innostuivat jumppaamaan"

Kiinteämpi ja reippaampi olo kaiken kaikkiaan :) Hikistä, mutta mukavaa oli.

Meillä lapsetkin intoutui jumppaamaan:) 

Linda, Pohjois-Karjala

"Jumpan ehti tehdä lapsen päikkäreiden aikaan"

Energiataso pysyi päivän aikana hyvänä kun noudatti ruokaohjeita ja teki jumpan joka päivä.

Nettisaitti oli mahtava ja tuntuu uskomattomalta että jo viikossa sai aikaiseksi rutiinin että joka päivä söi samoihin aikoihin ja jumpankin teki aina lapsen päikkäreiden aikaan.

anna

"Pinna on pidempi lasten kanssa"

Pinna on pidempi lasten kanssa. Mieliala pysyy tasaisempaan ja olen saanut lisää energiaa. Tämä on vasta alkua mutta hyvin olen päässyt vauhtiin ja saanut ruokarytmiäni parempaan suuntaan. Kiitos!

Opin uusia liikkeitä ja nyt voin halutessasi vetää tehokkaan treenin nopeasti jos sattuu sellainen päivä että muuta ei ehdi.

Paula, Oulu 3 lapsen työssäkäyvä äiti

Ruokavaliosta uutta puhtia

"Olen syönyt kuin hevonen ja silti paino putoaa"

Olo on energisempi kuin pitkään aikaan. Olen syönyt kuin hevonen ja silti paino tippuu. Elämäni paras päätös: liittyä hyvinvointistarttiin! Älä mieti, osallistu heti!

marjo 48v.

"Hyvä ruokavalio"

Mahtavat treenit ja hyvä ruokavalio!

katja

"Ruokaohjeet ovat selkeitä"

Olo on energinen, lihakset saivat tehokasta treenausta ja tiesi tehneensä niillä hommia.

Ruokaohjeet ovat selkeitä eikä tarvitse pelata kalorien laskemisella. Hyvä startti, tästä on hyvä jatkaa ja odotan innolla, miltä tuntuu vuoden päästä! :)

Varpu Hyytiäinen, Akaa

"Mahtavaa, kun ei tarvitse laskea kaloreita"

Olen kokeillut monia “dieettejä” ja epäonnistunut. Pidän erityisesti siitä, ettei tarvitse potea nälkää vaan voi syödä terveellisesti hyvällä omalla tunnolla. Myös treenien lyhyt kesto motivoi tekemään niitä. Ruokaohjeet ovat olleet loistavia ja olen oppinut soveltamaan niitä. Mahtavaa myös, ettei tarvitse punnita/laskea kaloreita vaan valita vaan oikeat raaka-aineet.

Painoni on laskenut kolmisen kiloa viikon aikana, olen kyllä tunnollisesti starttia noudattanutkin. Suuret kiitokset! Aioin jatkaa tällä linjalla. Olo on niin paljon energisempi (jonka miehenikin huomasi sanoen, että olen kuin eri Saara) :) Ehdottomasti toimiva eikä edes tunnu laihdutuskuurilta, vaan terveelliseltä elämäntavalta. Helppo noudattaa.

Saara

Haluaisitko sinäkin mukaan tähän mahtavaan joukkoon?

Klikkaa alta, lue lisää siitä, mitä kaikkea kurssi pitääkään sisällään ja liity mukaan jo tänään!

Startti yksinkertaisesti toimii

"Helppo ja toimiva"

Paino tippui, olotila piristyi, ylimääräinen pömpötys väheni huomattavasti vatsanseudulta ruokavaliota muuttaessa. Pidin siitä, ettei tarvinnut lähteä kotoa minnekään treenaamaan ja treeniin ei mennyt kauaa aikaa.

Ei voinut keksiä tekosyitä ohjelman tekemättä jättämiseen ;) Edullinen, helppo, toimiva eikä tarvitse tuhlata rahaa vempaimiin eikä salimaksuihin.

Kati J. Kajaani

"Kokonaisvaltainen tsemppi kohti biksukautta"

Ohjelma oli erittäin selkeä kuvineen. Paino on kääntynyt laskuun ja housut menevät helpommin päälle ja vyötärön yläpuolelle ilmestyneet kahvat ovat pienentyneet.

Lisäksi olen aivan ihastunut smoothieisiin, kiitos niistä ja muistakin ohjeista. Hieno kokonaisvalainen tsemppi kohti biksukautta. Jokainen voi osallistua koska liikkeissä on myös helpommat tavat tehdä :).

Marjo Kyttälä

"Toimii!"

Energia lisääntyi. Painokin pudonnut. Jatka tätä starttia edelleen. Kannattaa osallistua. Toimii!

Ilse, Helsinki

"Ei todellakaan mitään hölynpölyä"

Olen ollut selkeästi energisempi kuin ennen Hyvinvointistarttia. Turvotus on selkeästi alkanut laskea ja sen myötä vaatteet löystyneet. Treenit ovat tosi hyviä! Reseptit on mahtavia! Mukavaa oli myös se, että omiin kysymyksiin ja ajatuksiin sai vastauksia. Kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan!

Tämä ei ole todellakaan mitään “hölynpölyä” ja poppakonsteja. Pienillä muutoksilla saa ihmeitä aikaan ja motivaatio kasvaa sen mukana.

elina

Tukea ja tsemppiä aina tarjolla

"Pidin erityisesti tsemppaamisesta"

Olotila parissa päivässä jo energisempi, paino lähti laskusuuntaan, vaikken ruokavaliota noudattanut ihan presiis.

Pidin erityisesti tsemppaamisesta, tuesta ja hyvistä & selkeistä ohjeista :)

iris

"Ihanaa, kun sai tsemppiä"

Oloni on energisempi ja sitä juuri kaipasinkin. Sain myös paljon uusia vinkkejä ruokavaliooni, se oli tosi jees ja opin treenaamaan eri tavalla. Oli myös tosi ihanaa, kun oli kokoajan joku kommentoimassa ja tsemppaamassa sekä näki muiden ihmisten kokemuksia ja kommentteja!

Pidin erityisesti ravinto-oppaasta! Kuinka yksinkertaista ja helppoa! Ihanaa! Sekä uskalsin ensimmäisen kerran laittaa kasviksia smoothieen eikä ollut edes pahaa! :D

Mira, Tampere sosiaalialan opiskelija

"Positiivinen kannustus oli mukavaa"

Olotila on keventynyt, etenkin vatsan turvotus ja huono olo on helpottanut. Työmatkoilla kävely tuntuu kevyemmältä ja jaksan paremmin. Pidin siitä, että treenit oli mukavan lyhyitä, niihin löytyi helposti aikaa mutta ne oli myös tosi tehokkaita.

Positiivinen kannustus ohjeissa oli tosi mukava juttu, jaksoikin helpommin.

petra pesonen, espoo

Kotona on kiva treenata

"Mahtava tunne treenin jälkeen"

Energiaa tuli selkeästi lisää ja mahtava tunne treenin jälkeen. Tosi hyvät kokonaisuudet ja uskomatonta tosiaan miten lyhyessä ajassa saa tehokkaan treenin!

Kannattaa ihmeessä kokeilla ja esim. ravintopuolellakin huomasi että aika pienet muutokset ruokavaliossa saa aikaan isoja muutoksia.

Katja, Kouvola

"Ihanaa, kun kotiin tullessa tiesi treenin odottavan"

Olotila on loistava, paino putosi 2,2 kg ja liikkeet olivat sopivan helppoja mutta vaativia. Kotiin oli ihana tulla kun tiesi että päivän treeni odottaa :D Energia lisääntyi huomattavasti ja mielitekona oli lähinnä veden juominen. Ruoka oli mukavaa pureskella, maukasta ja piti sopivissa annoksissa nälän ja mieliteot loitolla.

Älä edes mieti, tämä kannattaa ehdottomasti! Jos haluat saada iloa elämääsi ja onnistumisen kokemuksia tämä on se juttu!

anne

"Illan jumppahetki oli mielessä jo päivällä"

Olotila on huikea, Viikko on mennyt nopeasti. Jännää huomata että jo päivällä on ollut mielessä illan jumppahetki. Olen tyytyväinen tähän viikkoon.

Fyysinen kuntoni on kohentunut huomattavasti kun vertaa eka jumppaan. Olen ylpeä itsestäni ja olen varma että tämä jatkuu vielä seuraavanakin viikkoina. Energiatason on nousseet huomattavasti ja olen nukkunut yöunet paremmin.

pirjo, rovaniemi

"Salilla käyminen ei innosta"

Olo on mahtava, olen niin tyytyväinen itseeni kun olen vihdoinkin ottanut itseäni niskasta kiinni. 

Salilla en ole halunnut käydä, koska siellä on liikaa niitä itseään täynnä olevia ihmisiä… Haluan tehdä omassa rauhassa. Hyvä musiikki vaan soimaan ja eikun treenaamaan :)

Marjaana, Jyväskylä

"Treenit pystyy tekemään milloin tahansa, missä tahansa"

Tykkäsin kovasti tehokkaista treeneistä jotka pystyy tekemään milloin tahansa ja melkein missä tahansa.

Hyvää oli myös se että treenit olivat riittävän yksinkertaisia ja liikkeillä helposti sai lihakset kipeytymään. Ruokavaliokin oli helppo sisäistää vaikka itse en sitä tarkasti noudattanutkaan. Myös tsemppaaminen on tärkeää :)

Katja Halkola

"Kotitreeni on parasta"

Vallan ihanaa oli saada alavartalon lihaksiin tukea ja voimaa. Tunne siitä, että kroppa kantaa paremmin on rohkaiseva jatkoon. Kotikuntotreeni on parasta omaan arkeeni. Kiitos tsempistä :)!

nainen

"Kaiken voi tehdä oman kehon painolla"

Paino putosi odotettua enemmän. Treenit ovat olleet monipuolisia ja sopivan haasteellisia!

Pidän erityisesti siitä että kaiken voi tehdä oman kehon painolla.

Niina, Kouvola fysioterapeutti

"Kynnys lähteä kuntosalille liian korkea"

Kannattaa kokeilla ilman muuta, jos on ongelma siinä, että kynnys kuntosaleille ja juoksupoluille on liian korkealla.

kirsi

Positiivinen sysäys

"Positiivinen elämänmuutossysäys"

Olo keveni, uni parani, vireystaso nousi. Painoa putosi (en tiedä tarkkaan paljon).

Jäljelle jäi positiivinen mieli ja treeni-ilo. Ehdottomasti mukaan! Positiivinen elämänmuutossysäys. :)

Niina, Kirkkonummi

"Ei mitään kikkailua"

Pidin erityisesti henk.koht.kannustuksesta. Selkeistä ohjeista.

Ei mitään kikkailua hienoilla vaatteilla, uusilla välineillä eikä kummallisilla ruoka-aineilla! Suosittelen!

erja

Runosuonikin kukkii

"Rantaleijonia hätistellään"

Alkuun pääsin, välillä tipahtain,

Läskejä en laskenut, kunhan liikkeelle ne sain,

Syödäkin taisin oikein tai vähän sinnepäin.

Opettelua tämä ensi räpistys kai, mutta hyvän olon kun palkaksi sai niin kannattihan tämä ja ponnistelemaan sai.

Hyvä tästä on jatkaa joka aamuista jumppamatkaa.

Uusi kierros aina vain niin ei ole olo entisenlain.

Kunhan siemennäkkäriä ja pirtelöä poskeen kera omenapiirakkain saan, niin jopas vyötärö kesällä kiittää, ja rantaleijonat kimpusta hätistellään vaan ;)

Kiitos Elisa tästä alkupotkusta tsäpäkän läkähdyttävästä.

kaija-liisa

"Tästä alkaa elämä uusi"

Olotila ihana.

Paino tippui piirun verran,

energiaa on enemmän.

Tästä alkaa elämä uusi.

Pirjo 54v.

Haluaisitko sinäkin mukaan tähän mahtavaan joukkoon?

Klikkaa alta, lue lisää siitä, mitä kaikkea kurssi pitääkään sisällään ja liity mukaan jo tänään!

Nähdään sisäpuolella!

Elisa Mattilan allekirjoitus

personal trainer, sertifioitu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja

P.S. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Hyvinvointistarttiin liittyen, otathan yhteyttä tuki@hyvinvointistartti.fi. Vastaamme sinulle henkilökohtaisesti!

PP.S. Muistathan, että elämänlaatusi on aina riippuvainen energiatasostasi. Jos haluat parantaa työtehoasi, ihmissuhteitasi, ajatteluasi, ansaintakykyäsi tai mitä tahansa mikä on sinulle tärkeää…tarvitset lisää energiaa. Nopein tapa saada lisää energiaa on ottaa 7 päivän Hyvinvointistartti, joka alkaa tänään!

PPP.S. Oletko huomannut kuinka paljon personal trainerien palvelut nykyään maksavat? Hyvinvointistartin hinnalla tuskin saisit edes esittelyä keskiverto-PT:ltä – saati sitten viikon “kädestä pitäen” -ohjausta ja valmiin ohjelman. Saat sen kaiken kun otat tilaisuudesta kiinni ja aloitat tänään.

PPPP.S. Tiedäthän jo nyt sen tunteen, mikä valtaa sinut jos jätät tämän tilaisuuden mennä ohi? Puolen vuoden tai vuoden päästä huomaat olevasi jälleen vuoden vanhempi ja suurella todennäköisyydellä vielä kehnommassa kunnossa kuin tänään. Ethän päästä käymään näin – anna itsellesi ja läheisillesi paras lahja: hyvä olo, suuri energiataso ja korkea elämänlaatu ovat käden ulottuvilla!