Mitä jos kesäkiloja ei tänä vuonna pääsisikään kertymään ja olosi olisi parempi kuin vuosiin?​

"Haluaisitko kesääsi raikkaan tuulahduksen keveyttä, virkeyttä ja energiaa innostavien treenien, virkistävien smoothieiden ja rentojen hyvän olon ohjeiden avulla… samalla kesästä nauttien?"

Hyvän olon työkirjan tehtävien avulla voit nauttia kesästä täysillä ja voida hyvin!

Muistatko sen tukkoisen olon aiempien kesien jälkeen? Kesää on kiva viettää leppoisasti ja kiloja murehtimatta, mutta todellisuus iskee vastaan syksyn tullen, kun farkkujen nappi ei enää menekään kiinni…

Grillimakkarat, saunasiiderit ja kesäherkut ovat jämähtäneet vyötärölle ja olo on kaikkea muuta kuin keveä.

Kesä on ihanaa aikaa ottaa rennosti ja ladata akkuja, mutta jos samalla pitää huolta itsestään ja omasta kunnostaan, tulee kesästä ainakin kaksin verroin nautinnollisempi.

Ei kuntokuuria, vaan pieniä tekoja kesänvieton lomassa

Olen Elisa Mattila, hyvän olon valmentaja, tietokirjailija, personal trainer ja ravintovalmentaja ja olen auttanut jo tuhansia suomalaisia voimaan paremmin.

Valmentaessani olen huomannut, että moni heittäytyy kesällä täysin rinnoin lomalle, niin että paussille jäävät myös säännöllinen liikunta ja terveellinen syöminen.

Itsekin tein ennen ihan samoin!

Rentoutuminen ja akkujen lataaminen tekee hyvää, mutta mitä jos kesä olisi aikaa, jolloin ehtii huolehtia omasta hyvinvoinnista entistä paremmin?

Näin terveelliset elämäntavat kulkisivat lomalla mukana ja syksyllä töihin ei palaisikaan dieetin tarpeessa, vaan entistä hehkuvampana.

Sen ei tarvitse tarkoittaa massiivista kuntokuuria heinäkuussa, vaan pienten, hyvää tekevien asioiden sulauttamista mukaan arkeen. Näiden tekojen vaikutus kertautuu ja yhtäkkiä huomaakin tuloksia: olo on kevyt, virkeä ja energinen!

Mikäs sen mukavampi tunne kesähelteellä!

Kun olosi on hyvä, nautit kesästäsi... moninkertaisesti!

Jotta kesä voisi sujua keveissä merkeissä, olen kehittänyt Kesäkroppa kukoistukseen - hyvän olon työkirjan.

Työkirjan ohjeet ovat pelastaneet monta omaa kesääni ja uskon, että ne tekevät saman sinulle!

Kesäkroppa kukoistukseen on hyvän olon ja hyvän tuulen työkirja, joka varmistaa, että voit todella nauttia kesästäsi moninkertaisesti!

Näin kävi mm. edellisenä kesänä työkirjan ohjeita noudattaneelle Helille, joka lähetti minulle syksyn tullen seuraavan, ihanan kirjeen:

Odotin lähes pelonsekaisen ilon vallassa lähestyvää pitkää kesälomaani. Loma tuli todella tarpeeseen raskaan työn- ja opiskeluntäyteisen talven jälkeen.

Miksi sitten pelkäsin?

Olen joka kesä mennyt saareen mökillemme kevyenä ja hyväkuntoisena ja poistunut sieltä lomien jälkeen 5-7 kg painavampana.

Nyt oli olo niin hyvä, että en halunnut sitä taas pilata lomalla ja aloittaa kaikkea alusta elokuussa.

Kesäkroppa kukoistukseen työkirja tuli kuin tilauksesta ja päätin sillä hetkellä noudattaa kirjan ohjeita. Sisua ja päättäväisyyttä se vaati.

Siispä aina kun mökillä ei ollut kesävieraita tein kirjan harjoituksia ja kevensin ruokavaliota roimasti oikeaan ja puhtaaseen.

Tässä kohtaa voinen mainita, että vieraita oli lähes 7 viikon lomastani yhteensä 34 päivää, eli nuo harjoitukset tulivat todella tarpeeseen.

Hommasta tuli ihan rutiinia ja se kevensi aina oloa, kun sain muutaman päivän tehtyä ryhtiliikkeen ruokailuineen ja treeneineen.

Mikä parasta, tein harjoitukset mökin terassilla ihaillen Saimaalla näkyviä purjeveneitä ja treenin jälkeen pääsi aina palkitsemaan itsensä pulahtamalla siniseen Saimaaseen ja saunaan tietenkin.

Työkirja ihan kirjaimellisesti sai kesäkroppani kukoistukseen, kun ennen kävi juuri päinvastoin.

Iloinen yllätys olikin loman jälkeen, kun mahduin lomaa edeltäviin työvaatteisiini!!

Aivan käsittämätöntä!

Ensimmäiset juoksulenkit ja salitreenitkin menivät niin kivuttomasti, joten lyhyet tehokkaat kesätreenit olivat todella toimivia ja mikä parasta, niihin ei mennyt aikaa kuin 10–20 minuuttia!

Työkirjan ohjeet kulkevat yhä mukanani, vaikka arkeen olenkin palannut. Ne ovat niin käteviä ja nopeita tehdä pitkänkin työpäivän jälkeen tai työmatkoilla hotelleissa. Ajanpuute ei ole enää syy.

Aion hyödyntää ohjeita siis jatkossakin, ne ovat kiireisen ja liikkuvan ihmisen pelastus ja tuovat ihanaa vaihtelua omiin treeneihini. Kiitos siitä!

Kuvassa Heli Peltola rakkaan ystävänsä kanssa Saimaan maisemissa.

Kesälomajumppa, laituritreeni, suvismoothie...

Kesäkroppa kukoistukseen - hyvän olon työkirjan kesäiset treenit, maistuvat smoothiet, rentouttavat harjoitukset ja ajatuksia herättävät tehtävät takaavat, että pysyt kunnossa ja kevyt olo säilyy helposti koko kesän - ja sen jälkeenkin.

Kun pidät kirjan aina mukana ja täytät sitä viikoittain pitkin kesää, huomaat pian vaikutuksen olossasi. 

Vaikka edelleen nauttisit normaaleista kesäherkuistasi, kirjan tehtävät tuovat kesänviettoon kaivattua keveyttä.

Sähköiseen työkirjaan on koostettu tehtäviä, jotka on helppo tehdä missä vain. 

Tätä e-kirjaa on tarkoitus täyttää kesän kuluessa ja saada se täyteen syksyyn mennessä. Kirjan voi tulostaa tai voit selailla ja täyttää sitä sähköisessä muodossa.

Joka kerta, kun olet tehnyt yhden treenin, smoothien tai tehtävän, laita kirjassa rasti ruutuun. Kun kirja on täynnä, olet parantanut omaa hyvinvointiasi isoin harppauksin!

Voit vaikka haastaa perheen tai sukulaiset mukaan ja katsoa kuka saa kirjan täyteen ensin!

Esittelyssä: Kesäkroppa kukoistukseen - hyvän olon työkirja!

Työkirja pitää sisällään seuraavaa:

​OSA 1:

INNOSTAVAT TREENIT

Treenit ovat hauskoja, nopeita ja tehokkaita, oman kehon painolla tehtäviä intervallitreenejä.

  • Treenit kulkevat mukanasi missä sitten kesääsi vietätkään! Voit tehdä niitä kotona, takapihalla, parvekkeella, nurmikolla, reissussa, mökillä... Saat myös ohjeet lämmittelyyn ennen treenejä.
  • Intervallitreenit ovat tehokkaita ja nopeita. Niiden tekemisen jälkeen kesävaatteetkin istuvat paremmin ja yksi treeni mahtuu aina auringonoton ja uintireissun väliin.
  • Treeni kirjan sivulla 17 tehoaa koko kroppaan. Se valmistaa sinut vaikkapa lavatanssikuntoon!
  • Treeni kirjan sivulla 20 puolestaan tuntuu takuuvarmasti vatsalihaksissasi. Treenissä ollaan lähestulkoon paikoillaan, joten sen tekeminen onnistuu mainiosti laiturilla järveä tai merta katsellessa!

​OSA 2:

VIRKISTÄVÄT SMOOTHIET

Kesäisistä raaka-aineista tehtävät kevyet kesäsmoothie-reseptit antavat aurinkoista energiaa ja vitamiineja!

  • Reseptien yhteydessä saat lisätietoja terveellisistä aineksista, mm. mikä kiihdyttää aineenvaihduntaa ja millaiset kasvikset sisältävät eniten ravintoaineita
  • Sivun 25 smoothie-resepti antaa sinulle ison kourallisen vihreää poweria!
  • Tekemällä sivun 26 makean smoothien, saat kerralla päivittäisen C-vitamiinitarpeesi täyteen.

​OSA 3:

RENNOT HYVÄN OLON OHJEET

Rennot hyvän olon ohjeet tuovat kesääsi keinoja, joilla voit parantaa hyvinvointiasi joka päivä.

  • Rauhoittava rentoutustuokio ja muut harjoitukset auttavat sinua maksimoimaan aurinkoisen olon ja välttämään kesä-ähkyn,
  • Rentouttava venyttelyharjoitus kirjan sivulla 30 auttaa sulattamaan autossa istutun mökkimatkan jumittaman alakropan.

Saat viisi tarkkaan valittua treeniä, smoothieta ja harjoitusta, jotka tekevät olostasi paremman ja joita voit tehdä pitkin kesää vaikka päivittäin.

Yhden treenin, smoothien tai tehtävän tekeminen on nopeaa! Ehdit siis ottaa rennosti, vaikka noudatatkin työkirjan ohjeita.

Jotta tämän kirjan hankinta olisi todella helppo päätös, olen varannut sinulle myös mukavan bonuksen ja tekemiseen kannustavan kilpailun...

BONUS: UUDET TREENIT JA SMOOTHIET

Kiitoksena työkirjan tilaamisesta saat kaupan päälle kaksi reipasta lisätreeniä ja kaksi maistuvaa smoothie-ohjetta.

Bonukset tulevat sähköpostiisi kesän aikana. Uusilla ohjeilla saat taas lisävirtaa ja intoa kesäiseen hyvinvointiin!

KISA: VOIT VOITTAA PÄÄSYN UUTEEN VALMENNUKSEEN!

Kaikkien työkirjan tilanneiden kesken arvotaan 31.8.2018 pääsy Elisan uuteen, syksyllä alkavaan hyvän olon valmennukseen.

Kun toimit nyt, saat työkirjan ja bonukset sekä osallistut uuden huippuvalmennuksen arvontaan edulliseen kesähintaan 14,50€!

Tule mukaan voimaan hyvin!

PISTETÄÄN TÄNÄ KESÄNÄ KESÄKROPPA KUKOISTAMAAN!

Haluatko voida paremmin? Oletko valmis tekemään pieniä tekoja hyvinvointisi eteen? Haluatko saada kesästäsi kaiken irti? Tämä työkirja on sinulle.

Paina alla olevaa "Haluan työkirjan itselleni" -näppäintä, niin pääset heti lataamaan työkirjan itsellesi.

Jos maksat mieluummin luottokortillasi, voit tehdä sen turvallisesti tämän linkin kautta.

Saat maksun jälkeen sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset lataamaan kirjan itsellesi. 

Kesäisin hyvinvointiterveisin,


P.S. Kirja on PDF-muotoinen e-kirja, joten tarvitset sen lukemiseen ilmaisen Adobe Reader -ohjelman. Kirjaa voi täyttää joko sähköisesti tietokoneella tai tabletilla tai sen voi tulostaa.

P.P.S. Kysyttävää? Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen tuki@hyvinvointistartti.fi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pikaisesti!


Nyt on aika laittaa kesäkroppasi kukoistukseen ja voida hyvin. Hanki kirja itsellesi nyt alla olevaa nappia painamalla.

Maksamisen jälkeen saat välittömästi sähköpostiisi latauslinkin kirjallesi. 

ELÄMÄSI PARAS PÄÄTÖS?

Jos arvostat hyvää oloa, tämän työkirjan hankkiminen on päätös, josta kiittelet itseäsi syksyllä.

Klikkaa alla olevaa nappia ja siirry maksamaan turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi.